Linkietheo uitleg Bannercode

Deze code van je banner of die van een ander is ruimte besparend voor het data verkeer, dus gebruik zoveel mogelijk de codes van een banner of plaatje.

Code 1 voorbeeld.

<a href="http://www.linkietheo.nl." target="_blank"><img border="0" src="http://www.linkietheo.nl/aanmelden_f/aanmeld_bestanden/1396_2_linkietheo.gif" width="468" height="60"></a>

Wat je in geel ziet zijn je eigen codes [ url ]http://www.linkietheo.nl wat je in rood ziet dat is de code van je bannerdie in je map zit. Wat ook handig is open je html van frontpage of dreamweaver en haal daarin je banner of plaatje op uit je map dan heb je ook al je code van je banner of plaatje en pas deze dan aan met de code van hier boven. De code die je hier boven ziet is van mij zelf. Het is wel belangrik dat je banner of plaatje op het internet staat, dus probeer het zelf maar eens. PS de maat van de banner hoeft er niet bij maar mag wel.

Banner code voor top 100 lijsten.

De code voor een tophonderdlijst gebruik je een verkorte code zie hier onder.

Code 2 voorbeeld.

http://www.linkietheo.nl/aanmelden_f/aanmeld_bestanden/1396_2_linkietheo.gif

Als je deze code vergelijkt met de eerst code dan zie je dat alleen het achterste gedeelte gebruikt word,
deze code is ook van mij zelf.

Bannercode met tekst

Met deze code zie je hoe jij je tekst met de banner kan verbinden.

Code 3 voorbeeld.

<a href="http://www.linkietheo.nl." target="_blank"><img border="0" src="http://www.linkietheo.nl/aanmelden_f/aanmeld_bestanden/2948_THEO.gif"alt="LinkieTheo is een veelzijdige site met veel links, plaatjes en animatie en nog veel meer moois."></a>

Wat je hier nu ziet is mijn bannercode met een tekst er achter in het geel, Voor deze tekst staat "alt=" in het rood, dus wat je moet doen is het teks in zijn geheel achter het tekst gif plaaten dus zo:

"alt="LinkieTheo is een veelzijdige site met veel links, plaatjes en animatie en nog veel meer moois."></a>

Wat je dus ziet is dat deze tekst [ width="468" height="60"> ] er niet meer tussen staat :

Bedankt voor het langs komen en kom gerust nog eens een keer teug. Vriendelijke groeten LinkieTheo
http://www.LinkieTheo.nl
Terug naar index